Szybkoschładzarki wjazdowe do wózków, z agregatem zewnętrznym, zaprojektowane specjalnie dla firm cateringowych i restauracji, które wykorzystują nasz system Cook & Chill. Stanowią nieodzowny element w łańcuchu gotowanie-schładzanie-regeneracja.
Dostępne również wersje z funkcją szybkozamrażania.

01
SYSTEM HACCP

Wszystkie nasze szybkoschładzarki wjazdowe posiadają system kontroli HACCP zapewniający bezpieczeństwo żywności poprzez monitorowanie temperatury urządzenia i możliwość rejestrowania uruchomionych alarmów, jak również prawidłowy nadzór oraz regulację kontroli żywności.

02
IZOLACJA

Izolacja o grubości 100 mm w modelach mieszanych jest grubsza o 20% od średniej rynkowej. Zapewnia lepszą pracę, szczególnie w przypadku mrożenia oraz zauważalną oszczędność zużycia energii.

03
WŁASNA TECHNOLOGIA

Komory chłodzące oferują optymalną jakość pracy, zarówno schładzania (do +3ºC), jak i cykl mrożenia (do -18ºC). Cały proces produkcji, od projektu do wykonania, jest realizowany w całości przez Fagor Industrial.

04
FUNKCJONALNOŚĆ

Zaprojektowane, aby mieścić wózki na gastropojemniki z pieców. Oferowane są w wersji standardowej (z jednymi drzwiami) i przelotowe (z dwoma drzwiami, typu tunelowego). Istnieje możliwość podłączenia do mocniejszego agregatu. Fagor Industrial oferuje opcję wyposażenia w agregat zewnętrzny w wersji standardowej lub mocniejszej.

SZYBKOSCHŁADZARKI WJAZDOWE

Skontaktuj się z nami
Jesteś zainteresowany tym produktem? Skontaktuj się z nami, aby uzyskać więcej informacji o tym lub o innych produktach.